Tämän puolituntisen suurimpana ongelmanani on kosmetiikan väärinkäyttö (varsinkin ihan varhaistenuilla jeejee tottakai ihQ kun ollaan just päästy sinne Seppälän tai Ginatricotin halpismeikkikoreille shoppailemaan meikkeih!!!) Tietystikään jokainen vasta meikkaamaan opetteleva lapsukainen ei ole sellainen (ei edes enemmistö), mitä tulen tässä noin sadan kilometrin pituisessa jaaritelussani kuvailemaan, mutta en nyt aio tässä tekstinpätkässäni ylistää niitä, jotka osaavat meikata. En, aion ilmaista syvää myötähäpeääni näitä täysin kädettömiä kosmetiikkasankareita kohtaan, joita jokainen on varmasti joskus nähnyt juoksentelemassa vapaana keskellä julkisia alueita.

Asiaan: Ensinnäkin..Siis mikä vittu siinä loppujenlopuksi voi olla niin vaikeaa ostaa
SOPIVAN SÄVYINEN MEIKKIVOIDE? Jos kyseistä tuotetta kerran on pakko käyttää, niin oman, henkilökohtaisen mielipiteeni mukaan sitä pitäisi sitten osata edes käyttää oikein (en varmasti ole ainoa joka ajattelee näin D: välillä tulee sellaista settiä vastaan että huh). Jo ihan yleisen hyvinvoinnin vuoksi vaikka? Ei niistä ihovirheiden peittämisestä ole hyötyä, jos Lissu-Tuutikki 13-v  hinkuttaa naamaansa 100ml/ aamu  sitä porkkanasoseen väristä meikkivoidetta kaulaa myöten, tietysti häivyttämättä ollenkaan. Pahimmassa tapauksessa siihen vielä suditaan liian vaaleaa puuteria päälle, ja lopputulos näyttääkin sitten siltä, että on uinut jossain juustonaksunmuruissa. Ei se ole pienten ihovirheiden peittämistä, vaan tällä toimintatavalla alkaa jo koko muija olemaan yksi ihovirhe.

Toiseksi se aurinkopuuteri pitäisi levittää oikealle kohdalle siihen mukavasti poskipäiden paikkeille- tai vaihtoehtoisesti hieman alapuolelle, MUTTA EI NYT SAATANA SINNE LEUKALUULLE MELKEIN. Kuten ei myöskään silmänalusten päälle (Oi kyllä, tätäkin on nähty)
Ripsiharjastakaan eivät ainakaan havaintojeni mukaan ole ainakaan liian moni kuullut. Kulmien nyppiminenkin inhimillisen näköisiksi olisi pientä plussaa. ( Tokihan kulmia saa luonnontilassa pitää jos välttämättä haluaa, mutta typeriin, kastematoa muistuttaviin asetelmiin piirrettynä-ja nypittynä, sitä näyttää vain typerältä)

Ei sillä, että itse olisin mikään pyhä kaikkitietäjä tai se viaton, pieni PerfectPrincess joka ei ole koskaan elämässään yhtään virhettä tehnyt kosmetiikan suhteen.
Kaikki tekevät virheitä- ja se on varsin inhimillistäkin jopa. Kuitenkin niistä omista virheistä ainakin kuuluisi oppia, ja joka tapuksessa luulisi nyt kuitenkin, että jos meikkivoide ei ole oikean sävyistä, että sen huomaisi heti kun sitä alkaa levittelemään siihen nassuun. Tai vielä parempaa, jopa ostotilanteessa niin, että voi samantien jättää sen väärän sävyn ostamatta ja ostaa sitä, mikä on omalle iholle sopivaa?

Nekin pari yksilöä, joita vähän väliä tulee tuolla hurjassa ulkomaailmassa nähtyä, riittävät aina kerta toisensa jälkeen saamaan minut ajattelemaan sitä, että ovatko neidit mahtaneet edes vilkaista peiliin ennen ulos lähtöä? Tai varsinkin sitä, että miten KENENKÄÄN 13-vuotiaan äiti kykenee päästämään tyttärensä ulos tuon näköisenä D_---:::


Sama koskee kyllä myös hajuvesiä- ja niiden suurkulutusta. Mistä tahansa hajuvedestä saa hirveän hajuisen, jos sitä suihkuttelee jatkuvasti yltympäriinsä. En kuitenkaan jaksa alkaa siitä nyt avautumaan sen enenpää ;____;

Tässä nyt en varsinaisesti päästellyt ulos suurtakin suurempaa vitutustani, vaan enimmäkseen myötähäpeää, joka on melkolailla vallannut sieluni tällä hetkellä ;__; Todennäköisesti olen kirjoittanut suurimman osan tuostakin tekstistä päin vittua, mutta en jaksa nyt kiinnostua siitä.

P.s  Olen vittuuntunut myös, koska kynsinauhani irtoaa ja se tekee kipeää. Lisäksi olen nälkäinen niin kuin aina, mutten jaksa kävellä keittiöön asti.

 

Eli ei voi muuta sanoa kuin että ihan vitun hieno ja antoisa päivä D_---: